Ihana välitila kaikkien opiskelujen ja vaatimusten välillä! Se aika viikosta, kun voi tehdä jotain normaalista poikkeavaa, jotain mikä muuten veisi liikaa aikaa kaikelta muulta tärkeältä, suurten lupausten lipuminen ilmassa on melkein käsin lääpittävää perjantai-iltapäivänä, mutta viimein, kun pääset kotikynnyksen yli kaikesta arjesta.... HÖÖÖ! Ei jaksa. Olipa se siinä. Lauantaiaamunakin vielä mietit, että tänään valloitan maailman! Tai ainakin raivaat vaatehuoneen, mutta ei, sohvalle jumiutuminen on ihan yhtä tärkeää ja irtauttavaa. 

Sohvan nurkka on jokseenkin huumaava paikka, jotenkin se vain vie mennessään. Toki voisin puolustautua perjantaiaamun lumipallosodan jälkitilalla, mutta se oli lähinnä niin virkistävää meille molemmille talon tyttärille, että ei se sekään riitä selittämään tätä löhöilyn määrää. Harvoin on sellaisia rakoja, että ennen hoitoon viemistä ehtisi tyttärensä kanssa äityä lapsen tasolle, mutta nyt oli, eikä enää lopen edes jaksettu stressata koko hoitoonvientikellonajoista. 

Yrittäjyys vaanii yhä edelleen takaraivossa, ja sillä kummittelevalla tavallaan se koko ajan humisee korvissa kuiskien, tee nyt se askel! Perusta! Muttakun... Ihana sana tuo muttakun, sitä seuraa aina hienot selitykset surkeille tekosyille, miksi jättää jotain tekemättä. Muttakun, en minä ainakaan sitä naapuripitäjän yksikköä aio ostaa! Korkea pyyntihinta ilman liiketoimintaa olisi silkkaa hulluutta! Yksinään investoida puoli miljoonaa olisi jopa vastuutonta pankiltakin, eihän ne millään sellaisia lainoja yksinyrittäjälle myönnä, ja minäkö muka jakaisin yritykseni? Ja pah.

Nautinnollisia mietteitä näin lauantaiyöhön, juu-u, ainakin minulle. Toiset pitävät kylillä rälläilystä, varsinkin näin neitsytlumilla, mutta minä nuorena äitinä nautin sohvan kolosta koirani kanssa, välillä kuunnellen unissaan puhuvaa tytärtäni. Elämän valopilkkuja, tähtihetkiä. Ei vaatimuksia, ei pakotteita. Kiitos tästä <3

20130423_231239-normal.jpg

Ei ole se tuorein kuva, kun on viime keväältä, mutta kuvaa silti tämän hetken fiilareita melko nappisuorituksella.

Have a great night!