Hah, kaksi päivää hujahti lempeesti! EI mitään ongelmaa leivän kanssa! Korvasinpa perjantaina ne aamuleivätkin smoothiella ja kieltäydyin kauniisti kärkkäristä myyjäisissä. Pientä itseylpeyttä ilmassa siis!

Tänään piipahdettiin siis sivukylän myyjäisissä, positiivinen yllätys kaikin puolin. Ihana oli nähdä iloisia kasvoja, perheitä, eläkeläisiä, muita myyjiä ja vielä sukulaisiakin. Pellavaleivät tekivät kauppansa tyrnin rinnalla, pipomyynnin kannalta odotellaan vielä pakkasia ja lumia, sukulainen teki sen ainoan pakko-ostoksen pipopuolelta.

Saanen nyt antaa teidän kurkistaa minun kätteni töihin, eräänlainen sniikpiik taitaa olla kuvien aihe kokonaisuudessankin ;)

Snapshot_20131116_7-normal.jpgSnapshot_20131116_6-normal.jpgSnapshot_20131116_4-normal.jpgSnapshot_20131116_5-normal.jpgSnapshot_20131116_3-normal.jpg

Jokatapauksessa, näitä on erittäin mukava tehdä, ne ovat lämpimiä, erikoisia ja hauskoja. Myynnissä ne ovat olleet vasta reilun kuukauden, ja sekin aika paikallisen kirpputorin hyllyllä. Tarkoitus olisi saada markkinoilta ja myyjäisistä sen verran myyntiä, että joulukuussa olisi varaa edes siihen kinkkuun.

Niin, ja mitä niihin elämäntapamuutoksiin jatkossa tulee, aion jatkaa leipälakkoa. Se on jo nyt aiheuttanut niin paljon vapaamielistä huvitusta itsessä, kehossa ja mielessä, että pakkohan sitä on jatkaa! 

Opiskelujen kanssa menee edelleen niinkuin pitääkin, olen melko vaivaton opiskelemaan. Yleensä ne tehtävät onnistuvat paremmin pienessä stressissä kuin paria viikkoa ennen deadlinea.