Ihana kevät! Monellakin tapaa! 

Sain ystävältäni Unkarin tuliaisina ison kasan siemeniä, eksoottisista ihan tuttuihin lajeihin. Mielenkiinnolla odotellaankin nyt, että kuinka pitkälle kantaa vesimelonin kasvu Suomen maassa! Ostimme mieheni kanssa entisen hammaslääkäritalon suuret ikkunat, joista ajattelimme väsätä jonkinmoisen kasvihuoneen, siitä saatte kuvaa, kuten myös taimista.

Muutenkin olen tullut huomanneeksi, että olen ollut varsin tylsää luettavaa pelkillä kirjoituksillani, joten yritetään tämän kevätauringon alta yltää kameran taaksekin "himppu" enempi ;) 

Sitten, kesätöistä. Tein niinkin radikaalin ratkaisun, että päätin lakata onkimasta. Matoa on laiteltu koukkuun mutta kun ei vain syö... Täytyykö heittäytyä vanhanaikaiseksi ja syyttää lamaa? Taloustilannetta? 

Tiedä häntä, mutta minä päätin hakea TOIMINIMEÄ! Nyt saa taputtaa! Hurrata! Katsotaan mihin asti päästään, eihän se ota jos ei annakaan ja niin edelleen. Haaveilen pienimuotoisen kahvilan pyörittämisestä noin kuukauden, korkeintaan kahden ajan. Lisäksi olen makustellut muutakin, mutta en rohkene etukäteen paljastaa kaikkia ässiä hihasta, jään pian nuolemaan näppejäni ;) Paljastellaan sitä mukaa kun asiat tapahtuu varmasti!

Varmasta puheen ollen, olen saanut tiputettua 9,5 kg kahdessa kuukaudessa! Ihana kevät siis kaikin puolin. Hiihtoloma tosin toi pieniä taka-askeleita, mutta sallein sen itselleni, ja tällä viikolla otetaan nekin grammat takaisin kuriin. 

Kaiken kaikkiaan mullistusten, ihanien unelmien pyörittelyn ja kevätauringon paistattelun aikaa siis luvassa. Toivottavasti teilläkin on luvassa jotain ihanaa mitä makustella ja mistä nauttia! 

Ah, palataanhan pian positiivisissa merkeissä asiaan?