Niin, tässä on nyt Jouluun mennessä tullut arvosanat muutamista kursseista, ja arvosteltuna on 15 opintopisteen edestä kursseja. Ihan mukavin mielin saa olla, kun tietää, että hyväksilukujakin on vielä haettavissa. 

Opiskelu ammattikorkeakoulussa tähän mennessä on mennyt ilman sen suurempia ahdistuneisuuskohtauksia, mutta toki välillä tykytystä rinnassa aiheuttavat lukuisat etäopiskelut. Otin vielä lisäksi 8 op:n Laatujohtamisen kurssin Averkosta, eli kurssi on kokonaisuudessaan verkossa tapahtuva. Toki tämä on lisännyt hikisiä hetkiä kotona päätteen äärellä, mutta on myös ollut sangen antoisa ja mielenkiintoinen kurssi, suosittelen!

Eniten odotan saavani tältä koulutukselta töitä, töitä ja töitä. Enkä nyt tarkoita mitään kaupan kassan perusduunia, vaan haasteita, vaihtelevuutta ja innostavaa työtä! Työtä, jossa voin omalla panoksellani vaikuttaa työyhteisööni, palkkaani sekä tuloksiin. Tässä onkin tullut jo mietittyä työharjoittelupaikkoja, ja yksi vaihtoehto voisi olla vakuutusyhtiö. Siinä olisi mahdollista myös tehdä monipuolista työtä. Eniten vakuutusasioissa minua kiinnostaisivat yritysvakuuttaminen, luonnollisestikin. 

Vähintään yhtä mielenkiintoista voisi olla suuressa organisaatiossa työskentely, sillä sellaisesta minulla ei vielä juurikaan ole kokemusta, vaikka olenkin ollut laidasta laitaan, vuosista päiviin töissä eri alan ammateissa. Henkilöstöjohtaminen on sellainen haave, jota tavoittelen ja jonka toivon joskus toteutuvan. Ehkä sitten kun olen yli viidenkymmenen ja kokemusta on vielä himppusen enempi ;)

Onnekseni olen mitoitettu kunnianhimolla ja itsekurilla, mitkä tullee auttamaan minua tulevaisuudessa työnhaussa, toivottavasti!

Sisaret, älkää koskaan tyytykö vähempään kuin mitä havittelette! Vain itse vaatimalla voi päästä tavoitteisiinsa, joten kannattaa tehdä valintoja, joilla on pidemmällä tähtäimellä enempi tulosta. Ei kukaan tule kaupan kassalta hakemaan johtajan pallille!