Jotta opiskelu pysyisi mielekkäänä ja itse jaksaisi tätä jatkuvaa tykytyksen tunnetta, kun miettii tulevia, olevia ja menneitä tehtäviä, tenttejä ym. ajattelin alkaa huolehtia hieman enemmän siitä, mitä suuhuni pistän ja mihin aikani kulutan opiskelujen lisäksi. 

Ensimmäisenä kiristin itseltäni leivän muutoin kuin aamupalalla. Se tekee siis noin 3 leipäsiivua vähemmän päivässä (aika paljon jos ajattelee viikossa!). Pyrin korvaamaan sen smoothieilla ja hedelmillä. Toki haluaisin jättää leivän pois myös aamiaisella, mutta koska olen yleensä aamuisin melko kiireinen, en usko että ehtisin smoothieita pyöräyttämään. Toki tätä yritän, mutta ei liikaa paineita kerralla. Eikös hitaasti koko elämäntapoja muuttamalla saada niitä kestävimpiä ratkaisuja? ;)

Toisena aion yrittää liikkua ja harrastaa jälleen enempi koirieni kanssa. Toistaiseksi olen ollut hieman laiminlyövä harrastusteni suhteen, mutta nyt täytyy yrittää aloittaa edes koirakoulu uudelleen sisäsessulin kanssa. Vaikka siellä ei varsinaisesti hikiliikuntaa päästä harrastamaan, on se silti tunti omaa aikaa ja aivan muuta kuin opiskelua, tai syömistä. Lisäksi uskon sen sytyttävän jälleen agilitykipinän, mitä ei harmikseni vieläkään pyöri jälleen täällä meidän paikkakunnallamme.

Katsotaan ensin vaikka kaksi päivää, sen lupaan nyt itselleni, etten kahteen päivään tee yllämainittuja lupauksia vastaan. Palataan siis viimeistään silloin asiaan! 

Toivottakaa tsemppiä!